България на три морета в Третата световна война срещу Москва.

...
 България на три морета в Третата световна война срещу Москва.
Коментари Харесай

Кой обяви Русия за враг?

 България на три морета в Третата международна война против Москва. Колко безумия натвори държавното управление на ГЕРБ за 7 секунди. Президентът Румен Радев:  " В България има политици, за които нашите връзки с Русия в никакъв случай не са задоволително неприятни " . Цар Борис ІІІ:  " Ако изпратя българска армия на Източния фронт, тя ще се причисли към руснаците дружно с духова музика " .
1. Борисов - министър председател, геополитически корифей 
" Да приказваш, че Русия не ни е зложелател, а да си в НАТО, това са тотално спорни изказвания. България е в НАТО. Във всички срещи на НАТО - на върха, под върха, във всички изявления на Столтенберг, на всички специалисти, Русия се сочи като съществена опасност, наред със Северна Корея. Цяло лято влачим танкове и самолети по автомагистралите на учения. Ако стане война, съветските ракети са ориентирани към България. След като България е член на НАТО и откакто НАТО като главен съперник, боен, приема Русия, нашата отбранителна теория е ориентирана против тях ( " тях " е Русия - б.а.). Това е доктрината " НАТО ". Ние участваме с нашите доктрини в доктрината " НАТО ". Ако стане война, ние ще се бием на страната на НАТО. Това съм споделил, това написа в отчета! ".
" Ние сме с НАТО и НАТО е с нас, Русия е зложелател, ще се бием с Русия, обаче желаеме съветски газ, съветски хъб и съветски туристи! "... Така в понеделник на 2 пъти (по bTV и при откриването на Европейската капиталова банка) геополитическият талант означи енергично стотния ден на третото си държавно управление. И добави прагматично: " Дай, Боже, да не стане война! "... Делят ни 76 години от 1 март 1941 година, когато в двореца " Белведере " подписът на Богдан Филов прикачи България към Тристранния пакт. В името на " нова Европа " и " новия международен ред ".
  " Това съм споделил, това написа в отчета! ". При тази неустрашимост би трябвало да отпадне въпросът " Кой написа годишния отчет за положението на националната сигурност на Република България през 2016 година? В обобщение - " Кой разгласи Русия за зложелател? ". Вносител - Борисов, страници - 112, създателят - незнаен. Хич не е незнаен. Имаме си доктрини. " Нашите доктрини ". Няколко доктрини. Множество доктрини. Всичките - писани на, под и към върха на НАТО.

2. Стенограми - четиво за щастливи кокошки

" Стенографски запис!
ЗАСЕДАНИЕ
на Министерския съвет
23 август 2017 година
Заседанието стартира в 10.10 часа и беше ръководено от министър-председателя Бойко Борисов.
Точка 3
Проект на Решение за одобрение на Годишен отчет за положението на националната сигурност през 2016 година
БОЙКО БОРИСОВ: Приема се ".
Толкоз. Седем (7) секунди. Без въпроси, диспути, единодушия, несъгласия. Без ни един глас " срещу " или " въздържал се ". Безсловесно. Експресно. Единодушно. Душно.
На 30 август, когато отчетът е разпределен по парламентарни комисии, Министерски съвет приема различен отчет, вносител - вицепремиерът и министър на защитата Каракачанов, страници - 84.
" Стенографски запис!
ЗАСЕДАНИЕ
на Министерския съвет
30 август 2017 година
Заседанието стартира в 10,05 часа и беше ръководено от министър-председателя Бойко Борисов.
Точка 1
Проект на Решение за одобрение на отчет за положението на защитата и въоръжените сили на Република България през 2016 година
БОЙКО БОРИСОВ: Приема се ".
Толкоз. Седем (7) секунди. Няма въпроси, диспути, единодушия, несъгласия. Няма ни един глас " срещу " или " въздържал се ". Безсловесно. Експресно. Единодушно. Душно.
И никой министър не задава разумните въпроси:
Са ли въоръжените сили част от националната сигурност? Ако не са - що си губим времето, вместо да се плацикаме на морето? Ако са - за какво първо одобряваме систематизирания отчет, а след седмица - отчета за защитата и въоръжените сили? Защо в отчета на МО страховитият зложелател Русия е назван с половин уста, пътем, в две фрази, преписани от наложителния евроатлантически кодекс с русофобски заклинания на тематика Украйна и Крим? Защо в годишния отчет на ДАНС съветската опасност е незаслужено неглижирана, безконтролно подценена и отсъства така скандално? Спи ли ДАНС? Обаче - от кое място тогава се взе врагът Русия в систематизирания отчет? Ами от " нашите доктрини ", писани на, под и към върха на НАТО.

3. Русия - неприятна, отговорна, подла, подла и зла   
Каква я свърши за 7 секунди на 23 август 2017 година държавното управление на геополитическия пълководец, исполин, колос и исполин?
Вкара България в Третата международна война в името на " новия международен ред " и " нова Европа " (честито, русофобчета!); разгласи Русия за наш смертелен враг; за рушител на " единна, свободна и мирна Европа " ; и за потаен " източник на районна неустойчивост " в Балтийско, Черно и Средиземно море, тоест - за нахална спънка пред доктрината " Триморие ".
(Б.а.: " Триморието " е концепция на Съединени американски щати и цели да пресече съветските енергийни потоци към Западна Европа; да насъска - военно и пропагандно, някогашните соц. страни против Русия; да откъсне Балканите от Русия; да прекъсне всевъзможни връзки на Русия с Европа; да огради Русия с стоманен кордон и да я натика в изолатор; да сътвори обединен антируски блок под американски надзор. " Който остане отвън " Триморието ", ще агонизира ", споделя Джордж Фридман.)   
Русия е отговорна, тъй като: " ускорява своите военни качества и усилва военните си действия " (вместо да легне и да мре); интегрира " в стопанската система, обществения и политически живот " " нелегално анексирания Кримски полуостров " (вместо да го приподнесе на Съединени американски щати, коленопреклонно и с панделка); и тъй като " разширеният изход на тази страна ( " тази страна " е Русия!) до акваторията на Черно море, включително до енергийните находища в него (тук е заровено кучето!), води до трайно нарушение на геостратегическия и военния баланс в Черноморския район ". Изконният американски нефт се оказа съветски! Каква нелепа случайност! 
Русия е отговорна за " утежняването на връзките с НАТО и Европейски Съюз " ; заплашва илюзорната " Европейска архитектура за сигурност " ; не извършва " фундаментални интернационалните контракти " ; не зачита " териториалната целокупност на самостоятелни страни " ; употребява " хибридни тактики " и води " осведомителна война ".
Русия е отговорна, тъй като задълбочава рецесията със своите " интензивни опити за възобновяване и разширение на сферите на въздействие посредством дейности във военната, икономическата и културната сфера " ; тъй като подло показва тези опити " като равноправно и взаимноизгодно съдействие и даже като помощ за отбрана на националната еднаквост и суверенитет " ; и по този начин изкушава, съблазнява и развращава почтените васалчета с порочни намерения за национално достолепие.
И най-накрая - Русия (по подразбиране и презумпция) е основният дестабилизатор освен на Европа, " само че и оттатък Атлантическия океан ".
И основно - Русия е отговорна, че съществува. Това е изводът от отчета, който ви цитирах. Обаче България е на три морета! Пак!

4. Съединени американски щати и НАТО - бели, пухкави, положителни
Неприятни въпроси към хоноруваните русофобски бройлери:
Колко е военният бюджет на Съединени американски щати? По информация от през вчерашния ден - 700 милиарда $. От тях 100 млн. $ " за въздържане на съветската експанзия на Балканите ".
А военният бюджет на Русия? 65 милиарда $.
Колко военни бази имат Съединени американски щати по света? 1132 бази в 90 страни.
А Русия? 4 бази в някогашни руски републики и 2 в Сирия.
Кой е създателят на над 170 преврата, интервенции, бомбардировки, политически убийства, манипулирани избори, " цветни революции " и " пролети " против над 180 суверенни страни за последните 50-60 години и кой погуби сред 17 и 20 млн. души? Русия? Не. Съединени американски щати.
Кой сътвори, отгледа, образова, финансира и въоръжи ислямистките терористи от " Ал Кайда " до ИДИЛ? Русия? Не. Съединени американски щати.
Кой разбомби Белград с обеднен уран, надовлече муджахидини и талибани, съучаства в заличаването на 530 православни църкви и манастири, и инсталира на Балканите измислената страна Косово, ислямистка освен това? Русия? Не. Съединени американски щати и НАТО.
Кой разсипа Ирак, разклати Близкия Изток и провежда " бежанската " инвазия в Европа? Русия? Не. Съединени американски щати.
Кой сътвори, отгледа, образова, финансира и въоръжи бандеровските неонацисти? Русия? Не. Съединени американски щати.
Кой истеризира, рекетира и трови Европа с " съветска опасност ", с цел да я омаломощи, превземе и подчини на своя интерес? Русия? Не. Съединени американски щати.
Има ли в България съветски военни бази? Не. Има американски.
А имало ли е руски военни бази? Не.
Има ли в България съветски университет, съветски колежи, съветски НПО-та? Не. Има американски.
Кой изнуди, принуди, изюди България да унищожи и съсипе своята промишленост, енергетика, просвета, обучение, войска, просвета, опазване на здравето, селско стопанство, страна, история, памет, еднаквост и достойнство? Русия? Не. Съединени американски щати, НАТО и Европейски Съюз. 
И най-после:
Кой, за Бога, освободи България от турско иго? Русия.
Коя войска избави Европа от нацизма? Червената.
Кой се прави на планетарен владетел, кой вилнее, безчинства, граби, унижава и унищожава, кой е този лаком, неутолим, международен тиранин и паразит? Русия? Не. Съединени американски щати. 

5. Русофобията - съревнование по безчестие   
" В по-голямата част от историята ни Русия е наш зложелател, в това число и при Руско-турската освободителна война... Реализирали са просто една рекламна акция... Година след освобождението огромна част от народа стартира да съжалява за турското иго... Русия е направила всичко допустимо да удави България в кръв, да я ликвидира и изтрие от картата на Европа... Който чете съветските буквари - да върви да целува портрета на Путин ", разпореди Валери Симеонов, вицепремиер и фен на майтапчийски фотоси в Бухенвалд.
" Докладът, в който Русия е сложена измежду главните закани за страната ни, е справедлив. Няма потребност да се прави нервност от този случай ", процеди Екатерина Захариева, вицепремиер и външен министър.
" Това съм споделил, това написа! Ако НАТО ни призове, ще водиме война с Русия! ", повели повелителят на геополитиката.
  " Русия приижда! Русия налита, връхлита, агресира, анексира, окупира, узурпира, манипулира, съблазнява, изкушава, развращава! Ей! Чуй ни, Ю Ес Ей! Помощ! Не щем суверенитет, желаеме васалитет! Не щем еднаквост, желаеме в наличност! Не щем история, желаеме в Калифорния! Помощ! Помощ! "... Тъй пищят българските ястреби, нима се харесат на своя сюзерен.
Гнусно нещо е измяната.

Виж всички публикации от Велислава Дърева-->
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР